Kom in beweging!

Nieuws

UITNODIGING KICK-OFF BIJEENKOMST

Beste sport-, beweegaanbieder of anderszins betrokkene bij het vitaler maken van de inwoners van de gemeente Heerde,

Graag nodigen wij u uit voor de Kick-off bijeenkomst op DINSDAGAVOND 10 DECEMBER t.b.v. het Lokaal Sportakkoord gemeente Heerde. Het Lokaal Sportakkoord komt voort uit het Nationale Sportakkoord. Het doel hiervan is om zoveel mogelijk inwoners met plezier te laten sporten en bewegen. In het Lokaal Sportakkoord komt te staan hoe sportverenigingen, commerciële sportaanbieders, maatschappelijke partijen en de gemeente willen gaan samenwerken om sportverenigingen vitaal te houden, een positieve sportcultuur te kweken, een duurzame sportinfrastructuur op te bouwen en andere onderwerpen.

DOEL BIJEENKOMST

Tijdens de Kick-off bijeenkomst gaan we in op de inhoud, het proces en de mogelijkheden van het Lokaal Sportakkoord. We gaan een toelichting geven op de ambities uit het Nationaal Sportakkoord. We bespreken het proces hoe we het Lokaal Sportakkoord tot stand willen brengen en met welke partijen we dit samen willen gaan doen.

WAAROM WE U UITNODIGEN?

De gemeente Heerde, VWS, NOC*NSF en VSG willen u graag goed ondersteunen door de samenwerking tussen de verschillende verenigingen, stichtingen, praktijken en organisaties te faciliteren en maatwerk te leveren op wat er binnen de gemeente leeft. Om deze samenwerking gepast te laten verlopen is Jeroen Keizer als Lokaal Sportformateur aangewezen. Hij gaat ons als ervaringsdeskundige in het gehele proces objectief begeleiden.

Met deze Kick-off bijeenkomst willen we een eerste stap zetten richting het Lokaal Sportakkoord.

Graag zien we u op DINSDAGAVOND 10 DECEMBER A.S. OM 19.30 UUR bij vv Wapenveld, Zandbergen 2 te Wapenveld.

 

OPZET VAN DE AVOND:

19:15 – 19:30 uur Inloop met koffie/thee

19:30 – 20.15 uur Kick-off Lokaal Sportakkoord - Jeroen Keizer

20.15 – 20.30 uur Tekenen Intentieovereenkomst Lokaal Sportakkoord

20.30 uur Afsluiting bijeenkomst

 

We stellen uw komst zeer op prijs, want alleen samen maken we een succes van het Lokaal Sportakkoord. Wij vragen u om zich daarvoor op te geven (maximaal 2 personen per organisatie) VÓÓR 9 december bij Lijndert Liefers, secretaris Platform Sport. Dit mag per e-mail: l.liefers@hotmail.nl of via WhatsApp 06-83255605.

Met sportieve groet,

Platform Sport gemeente Heerde